Auteur: sv-viking.nl

Viking schaatst weer in Dronten

Vanaf 26 september 2020 is ijsbaan Leisureworld in Dronten weer open en vanaf maandag 5 oktober schaatsen de Viking-leden weer wekelijks vanaf 20.00 u. De omstandigheden zijn wel wat anders dan de voorgaande jaren, maar als we ons aan de RIVM-richtlijnen houden dan kunnen we toch nog lekker schaatsen dit seizoen. Wil je een keer mee, stuur dan een mailtje aan info@sv-viking.nl .

Regen spelbreker voor skeelertraining

Helaas is er vanmiddag (14 juli) geen skeelertraining omdat de baan te nat is en dan wordt het onveilig. Ook staat de kermis tot 26 juli rond en op de baan. De volgende training is daarom pas weer op 25 augustus 18.30 u.

Skeelertrainingen starten

Vanaf dinsdag 30 juni gaat Viking skeelertrainingen organiseren voor de basisschooljeugd in de groepen 6, 7 en 8. We beginnen om 18.30 u op de baan aan de Parkweg tot 19.30 u. Dus ook op 7 en 14 juli. We verwachten dat ieder kind minstens een helm op heeft, maar we adviseren ook knie-, pols- en elleboogbeschermers. Ter introductie zijn er aan de training nog geen kosten verbonden. Opgeven via info@sv-viking.nl is handig, maar niet noodzakelijk.

In verband met de veiligheid gaat de training bij regen helaas niet door.

Skeelerbaan geopend

Woensdagmiddag 17 juni is de skeelerbaan aan de Parkweg officieel geopend, hoewel er natuurlijk al een aantal maanden enthousiast van gebruik wordt gemaakt.

Zie https://www.gaharderwijk.nl/nieuws/opening-skeelerbaan-sportpark-parkweg

Zie https://www.harderwijksezaken.nl/nieuws/skeelerbaan-sportpark-parkweg-in-harderwijk-geopend

Zie https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2454299/Skeelerbaan-op-de-Parkweg-in-Harderwijk-geopend

Zie https://www.harderwijkercourant.nl/nieuws/algemeen/986315/nieuwe-skeelerbaan-eindelijk-officieel-open-

Opening skeelerbaan uitgesteld

De prachtige skeelerbaan (200m) aan de Parkweg in Harderwijk ligt er mooi bij en we hadden de plannen klaar voor een feestelijke opening op 27 mei. Helaas gaat dat nu zeker niet voor de zomer gebeuren en misschien pas volgend voorjaar. Geluk bij een ongeluk: We zien veel mensen die de skeelers uit de kast hebben getrokken en hun rondjes rijden. En natuurlijk kunnen kinderen er veilig het inline skaten onder de knie krijgen. Ze weten de baan in ieder geval te vinden. Een helm op met hand en pols/knie-beschermers is wel belangrijk!

Graafwerk skeelerbaan van start

Zie artikel Stentor 20 november 2019

Skeelerbaan!!!

Er komt een 200m skeelerbaan bij de Sypel in Harderwijk. Hij wordt dit najaar al aangelegd, dus we gaan plannen maken om met de jeugd uit Harderwijk en omgeving aan de slag te gaan!

Zie artikel in de Stentor van 9 september

Schaatstraining weer begonnen

De schaatstraining van Viking is weer begonnen op de maandagavond om 20.00 u in Dronten. We vertrekken uit Harderwijk om 19.20 u vanaf de winkel van Leen Bakker, Lorentzstraat 1A, Harderwijk. De training voor alle niveaus wordt verzorgd door Wichert Broekhuizen.
Op de baan moet je zelf een rittenkaart kopen, zie https://www.leisureworld.nl/ijsbaan/