U bent hier: Home

Welkom bij Schaatsvereniging Viking

De schaatsvereniging SV Viking biedt alle leden de mogelijkheid om onder begeleiding te trainen in de categorieën langebaan, marathon, toerschaatsen en  jeugdschaatsen. De Viking is opgericht op 21 augustus 1962. We zijn sinds 3 september 1967 lid van de KNSB.
In de winter organiseren we ijstrainingen op de ijsbanen in Deventer en Dronten. In de zomer geven we bos-, fiets- en skeelertrainingen vanuit Harderwijk. Als hoogtepunt sluiten we elk schaatsseizoen af met de clubkampioenschappen voor jong en oud. Wil je meer informatie over de trainingen, of wil je een keer meetrainen? Stel je vraag via .

ALV op 16 mei 2019
   (17-05-2019)

Op 16 mei hebben we onze jaarlijkse ALV gehouden bij Bowling Harderwijk. Nuttig en gezellig.
We hebben het afgelopen seizoen geëvalueerd, de financiën bekeken en plannen gemaakt voor komend seizoen. Er gaat in ieder geval weer een groepje op maandagavond (vanaf 19.30u) lopen in het bos. Wil je meedoen stuur dan een mailtje aan info@sv-viking.nl, dan zorgen we dat je in de app-groep van de bostraining komt. De startplaats verschilt nogal eens.
Ook hebben we gesproken over de verplichte privacyverklaring die nu hier te lezen is en ook via de website beschikbaar zal komen.
Zodra het verslag klaar is sturen we dat weer via de email aan alle leden toe.

Deel via:

Kor fietst Alpe d'HuZes en zoekt sponsors
   (17-05-2019)

waarschijnlijk heb je het al wel meegekregen maar ook dit jaar wil ik op 6 juni weer meedoen met de Alpe d'HuZes!
omdat er nog steeds veel geld nodig is voor onderzoek tegen kanker wil ik je vragen of je mij (weer) zou willen sponsoren.
misschien ken je mensen om je heen die er ook positief tegenover staan en wil je me helpen om minimaal aan de € 2500,-- te komen, als het bedrag overschreden wordt is uiteraard absoluut geen ramp!
op de site van Alpe d'HuZes staan hele schrijnende maar ook mooie verhalen, als je dat leest dan weet je waar je het allemaal voor doet!
zelf heb ik dit jaar al 2X aan een open graf gestaan bij een zwager en een neef die aan of als gevolg van kanker zijn gestorven, dan denk je wat zou het mooi zijn als kanker vroeg kan worden opgespoord of goed behandelbaar is!
en dat kan alleen door onderzoek en daar is dan weer veel geld voor nodig vandaar mijn verzoek en lees hier verder!
Sponsoren kan via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/KorvandenHardenberg/alpe inclusief een mooie blog van Kor.

Deel via:

-- Geen vermeldingen --

Actieve bezoekers: 7, waarvan 0 geregistreerd en 7 gast(en).