U bent hier: Home

Welkom bij Schaatsvereniging Viking

De schaatsvereniging SV Viking biedt alle leden de mogelijkheid om onder begeleiding te trainen in de categorieën langebaan, marathon, toerschaatsen en  jeugdschaatsen. De Viking is opgericht op 21 augustus 1962. We zijn sinds 3 september 1967 lid van de KNSB.
In de winter organiseren we ijstrainingen op de ijsbanen in Deventer en Dronten. In de zomer geven we bos-, fiets- en skeelertrainingen vanuit Harderwijk. Als hoogtepunt sluiten we elk schaatsseizoen af met de clubkampioenschappen voor jong en oud. Wil je meer informatie over de trainingen, of wil je een keer meetrainen? Stel je vraag via .

ALV op 27 september 2018
   (14-09-2018)

Op donderdagavond 27 september houden we de Algemene Ledenvergadering om 19.30 u bij Kok Experience aan de Hoofdweg 2 in Harderwijk. Alle leden hebben de stukken gekregen. Heb je wat gemist, stuur dan een email aan bestuur@sv-viking.nl

Deel via:

Schaatstrainingen 2018-2019
   (14-09-2018)

Het opgaveformulier voor de schaatstrainingen is verstuurd aan de leden. We concentreren ons dit jaar in Dronten op de maandagavonden om 20.00 u vanaf 1 oktober 2018. Meer informatie via info@sv-viking.nl.

Deel via:

-- Geen vermeldingen --

Actieve bezoekers: 9, waarvan 0 geregistreerd en 9 gast(en).