U bent hier: Home › Vereniging › Nieuws

Laatste nieuws: Kor fietst Alpe d'HuZes en zoekt sponsors
   (17-05-2019)

waarschijnlijk heb je het al wel meegekregen maar ook dit jaar wil ik op 6 juni weer meedoen met de Alpe d'HuZes!
omdat er nog steeds veel geld nodig is voor onderzoek tegen kanker wil ik je vragen of je mij (weer) zou willen sponsoren.
misschien ken je mensen om je heen die er ook positief tegenover staan en wil je me helpen om minimaal aan de € 2500,-- te komen, als het bedrag overschreden wordt is uiteraard absoluut geen ramp!
op de site van Alpe d'HuZes staan hele schrijnende maar ook mooie verhalen, als je dat leest dan weet je waar je het allemaal voor doet!
zelf heb ik dit jaar al 2X aan een open graf gestaan bij een zwager en een neef die aan of als gevolg van kanker zijn gestorven, dan denk je wat zou het mooi zijn als kanker vroeg kan worden opgespoord of goed behandelbaar is!
en dat kan alleen door onderzoek en daar is dan weer veel geld voor nodig vandaar mijn verzoek en lees hier verder!
Sponsoren kan via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/KorvandenHardenberg/alpe inclusief een mooie blog van Kor.