U bent hier: Home › Zomerseizoen › Skeelertrainingen

Skeelertrainingen 2017

De skeelertrainingen van 2017 zijn afgelopen. Lees onder hoe de organisatie het afgelopen seizoen was om een beeld te krijgen van deze mooie sport.

De trainingen zijn gericht op het aanleren/ verbeteren van de schaatstechniek en worden gegeven door een ervaren trainer. Het dragen van helm is tijdens de training verplicht (zelf mee te nemen, dit kan ook een fietshelm zijn).

De skeelertraining  (leeftijd vanaf  ca. 8 jaar) start op maandag 24 april, van 19.00-20.00 uur.

Locatie:

Op het parkeerterrein nabij de molen van Harderwijk, bereikbaar via de Burgemeester de Meesterlaan te Harderwijk.

Kosten:

Voor het gebruik maken van de trainingen is het nodig lid te zijn van de vereniging SV-Viking en voor de skeelertrainingen is een zomerlidmaatschap van €35 voldoende.

Informatie en aanmelden als lid kan via www.sv-viking.nl  (opgave onder de knoppen: vereniging – contact - word lid)

Proeftraining:

Om te kijken of het wat is voor u of uw kind kunt u ook een keer gebruik maken van een proefles. Voor aanmelding van de proefles graag even een bericht naar . Bij een proeftraining kunnen we eventueel ook een helm voor u of uw kind verzorgen.

Voor volwassenen is het eventueel mogelijk om in Nijkerk mee te trainen op dinsdag van 20.00 tot 21.30 u. Je kunt twee keer uitproberen en daarna kost het € 7,50 per keer of € 65 per seizoen. Arnoud Mooibroek verzorgt deze training, dus neem even contact op als je geïnteresseerd bent.