U bent hier: Home › Vereniging › Lidmaatschappen

Je kunt op verschillende manieren lid zijn van de Viking. Het grootste deel van de leden is ‘schaatsend lid’ dit zijn de mensen die de normale contributie betalen en daarmee zonder extra kosten mee kunnen doen aan de zomertrainingen en andere clubactiviteiten als de clubwedstrijd. Daarnaast hebben we sinds een paar jaar het begrip ‘zomerlid’ ingesteld. Dit hebben we gedaan na aanleiding van enkele verzoeken van de leden. Dit zijn leden die alleen in de zomer gebruik maken van de faciliteiten van de club. Als zomerlid betaal je daarom ook een lager bedrag aan contributie.

Als laatste bestaat er de kans om je in te schrijven als ‘donateur’ van de Viking.

Een indicatie van de kosten is hieronder weergegeven. De leeftijdsgrenzen zijn identiek aan de wedstrijdcategorieën van de KNSB.  De kosten worden ieder jaar opnieuw vastgesteld maar zullen niet veel afwijken.

Schaatsend lid

Jeugdschaatsers en Pupillen (12 jaar en jonger)

€ 49,--

Junioren (13 t/m 18 jaar)

€ 70,--

(Neo-) Senioren, veteranen en toerrijders

€ 112,

Donateurs

Zomerlid

Kinderen tot en met 12 jaar

€ 30,--

13 tot en met 18 jarigen

€ 45,--

19 jaar en ouder

€ 75,--

Donateur

Donateurs alle leeftijden

€ 15,-

De mogelijkheden en de kosten van de verschillende trainingen zijn te vinden onder het kopje ijstrainingen.