Algemene ledenvergadering (ALV) 2023

Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen Strandweg 1, Biddinghuizen

Bij een vereniging zijn we met zijn allen de baas, alle leden dus bij elkaar. Via de ALV maken we afspraken voor het komende jaar en leggen we als bestuur verantwoording af over het afgelopen jaar. In het bestuur zitten: Arnoud Mooibroek, Erik Jeuring, Milou Klatt-ten Cate, Harold Drost. Wij nodigen jullie van harte uit voor de ALV van 2023, we gaan ervan uit dat iedereen zijn best doet bij de ALV aanwezig te zijn. Voor jeugdleden zijn 1 of beide ouders uitgenodigd.

Gezamenlijke skeelerwedstrijd SV Viking/ SSV Nijkerk/ ’t Griezeveen

Skeelerbaan Harderwijk Parkweg, Harderwijk, Netherlands

Dit seizoen worden er 2 funwedstrijden verreden. De 1e van de 2 gezamenlijke skeelerwedstrijd staat gepland op de skeelerbaan Harderwijk samen met SSV Nijkerk en 't Griezeveen. (reservedatum als het 14 juni niet door kan gaan ivm regen: 21 juni 2023)  

Skeelerwedstrijd SV Viking in Nijkerk

skeelerbaan nijkerk Watergoorweg 44, Nijkerk, Netherlands

Woensdagavond 13 september staat de 2e gezamenlijke Funwedstrijd gepland samen met 't Griezeveen en SSV Nijkerk. De wedstrijd is alleen voor leden van deze SV Viking, SSV Nijkerk en 't Griezeveen. Publiek welkom! Entree: Gratis Neem wel een eigen stoeltje mee!

Ijsbaan Deventer open!

ijsbaan de scheg

Vanaf zaterdag 7 oktober kan er weer geschaatst worden in Deventer. Onze ijstrainingen zullen in de week hierna weer van start gaan.

Harderwijk op ijs – gratis schaatslessen voor de jeugd t/m 16 jaar!

markt Harderwijk

De ijsbaan op de markt van Harderwijk komt er weer te staan deze winter. De trainers van SV Viking organiseren op de zaterdagochtend gratis schaatslessen (beginnerslessen) voor de jeugd van Harderwijk. Er zijn dit jaar 3 blokken: Blok 1: 25 november en 2 december 2023 Blok 2: 9 en 16 december 2023 Blok 3: 23 […]